Antiperspirant Roll-On

8001

Roll-on Antiperspirant fra Nilens Jord er en effektiv og hurtigtørrende deodorant.

Den indeholder plejende pro-vitamin B5 samt beroligende Allantoin og har en pH-værdi på ca. 4,5.

Kan bruges af alle hudtyper og er velegnet til hele familien.

.. Læs mere

Allergicertificeret.
Parfumefri.
Vegansk.

DKK 135,00

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Roll-on Antiperspirant fra Nilens Jord er en effektiv og hurtigtørrende deodorant. Den indeholder plejende pro-vitamin B5 samt beroligende Allantoin og har en pH-værdi på ca. 4,5. Kan bruges af alle hudtyper og er velegnet til hele familien.

Anvendelse

Rul den over huden i armhulen efter behov og lad den tørre inden kontakt med tekstiler.

Deodoranter med parfume er en af de hyppigste årsager til allergi hos både kvinder og mænd. Med parfumeholdige deodoranter ligger risikoen for en allergisk reaktion helt oppe på 25,3% kontra eksempelvis hårfarve, som ligger på 0,7% risiko. Da armhulen er et af de steder hvor vi er mest sarte, er risikoen også større for at udvikle allergi, når man påfører produkter med parfume under armen. Det er derfor vigtigt, at man gør sig bevidst om hvad man bruger og hvilke ingredienser badeværelseshyldens produkter indeholder.*

https://www.videncenterforallergi.dk/produkter/deodoranter/

 

Ingredienser

Aqua, Aluminum Chlorohydrate, Triethyl Citrate, PPG-15 Stearyl Ether, Steareth-2, Octyldodecanol, Steareth-21, Glycerin, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Panthenol, Caprylyl Glycol, Hydroxyethylcellulose, Hydroxypropyl Guar, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Chloride, Tetrasodium Iminodisuccinate.

pH ca. 4,5.

50 ML

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1