Brow Pomade – Cool Brown

219

Brow Pomade Cool Brown fra Nilens Jord er en cremet pomade med en kølig mat brun farve, som gør det enkelt at definere brynene og give dem et naturligt og smukt udtryk.

Pomaden er beriget med voks, som bidrager til at beskytte og blødgøre brynene samt holde dem på plads.Læs mere

Allergicertificeret.
Parfumerfri.
Vegansk.

FARVER

DKK 99,00

Ikke på lager

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Brow Pomade Cool Brown fra Nilens Jord er en cremet pomade med en kølig mat brun farve, som gør det enkelt at definere brynene og give dem et naturligt og smukt udtryk. Pomaden er beriget med voks, som bidrager til at beskytte og blødgøre brynene samt holde dem på plads. Formuleringen gør det let at påføre produktet og skulpturere brynene korrekte.  

Anvendelse

Pomaden kan med fordel påføres med en pensel med et skråt snit, som Nilens Jord Angled Brush, for at opnå det bedste resultat.

For det smukkeste finish kan du børste brynene med Nilens Jord Lash & Brow Brush for at blende farven sammen med dine egne bryn.

Efterfølgende kan Nilens Jord Brow Fix med fordel bruges for at fiksere brynene yderligere, hvis du har behov for det.

Vælg en farve der kommer nærmest din egen brynfarve, eller lidt lysere, hvis brynene skal se naturlige ud.

Ingredienser

Ethylhexyl Palmitate, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Polybutene, Mica, Octyldodecanol, Disteardimonium Hectorite, Copernicia Cerifera Cera, Oryza Sativa Bran Wax, Synthetic Beeswax, Candelilla Cera, Silica, Tocopheryl Acetate, CI 77499, CI 77492, CI 77491, CI 77891.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1