Spørgsmål & svar

Vi hjælper gerne med dit spørgsmål. Men måske du kan være heldig at finde svaret i vores ofte stillede spørgsmål nedenfor?

Spørgsmål til vores produkter

Indeholder jeres mascara Nikkel?

Når man udvikler en sort mascara, er det primært Jern Oxid (CI 77499) der anvendes, for at opnå den dybe sorte farve. Da Jern Oxid naturligt indeholder spor af nikkel, er det undgåeligt at fremstille en mascara, der er 100% uden nikkel.

Selvom vores mange mascaraer således ikke er 100% nikkelfrie, kan du som allergiker alligevel godt anvende dem, der bærer AllergyCertified logoet, da nikkelindholdet her er minimalt. Dette skyldes, at AllergyCertified har meget strenge krav, hvad angår nikkelindholdet og kræver tests af det færdige produkt, som bevis for indholdet af nikkel.

Dette betyder altså, at der er en så tilpas lav risiko for reaktion, at selv hvis du har nikkelallergi, så kan du anvende vores mascaraer.

Jeg har allergi, kan jeg bruge jeres produkter?

Vi hos Nilens Jord får ofte positive tilbagemeldinger fra glade kunder med allergier, såsom parfume allergi og nikkelallergi, som tåler vores produkter – men vi vil stadig understrege: vi kan ikke garantere, at du vil kunne tåle alle de ingredienser, vi anvender i vores produkter.
Nilens Jord udvikler makeup og hudpleje med stor fokus på ingredienserne. Vi tilsætter ikke unødvendige indholdsstoffer, og alle ingredienser skal bidrage til at højne kvaliteten på vores produkter. Nilens Jords produkter er helt uden parfume, æteriske olier og mistænkte hormonforstyrrende stoffer, og der tilsættes ligeledes ikke mistænkte hormonforstyrrende stoffer.

Har du allergi for farvestoffer?

Mange som henvender sig til os, har allergi overfor sporemner, der kan forekomme i farvestoffer. Farvestoffer står skrevet på vores æsker deklareret som CI-efterfulgt af et femcifret nummer.
Hvis du har fået bekræftet allergi af en læge, kan du bede lægen om at nedskrive de ingredienser, du ikke tåler. Dette vil hjælpe, når du er ude og købe vores makeup og hudpleje, da alle ingredienser er oplyst på emballagen.

Er du i tvivl om noget herom, er du altid velkommen til at skrive til os her eller på info@nilensjord.dk.

Kan alle tåles Nilens Jords produkter?

Det er meget svært, hvis ikke umuligt, at fremstille produkter, som ubetinget kan tåles af alle. Til sammenligning tåler nogle mennesker ananas og andre slet ikke, til trods for at frugten er både sund og hverken tilsat smag eller konservering. Vores hud er forskellig og reagerer individuelt.

Tester Nilens Jord på dyr?

Nilens Jord tillader ikke dyreforsøg af vores produkter og ingredienser– og via lovgivningen er dette heldigvis også forbudt i Danmark og EU.

Er Nilens Jord produkter veganske?

Nilens Jord er ikke udviklet til veganere. Der kan derfor forekomme bivoks og/eller andre animalske ingredienser i nogle af produkterne. Vi har dog en del produkter, som ikke er af animalsk oprindelse, som du derfor kan anvende som veganer. Find vores udvalg af veganske produkter her. Eller orienter dig på produktets emballage, eller produktbeskrivelsen her på siden, hvor alle ingredienser i produktet er oplyst.

Indeholder Nilens Jord make-up MI

Nej, makeup fra Nilens Jord indeholder ikke MI. MI står for methylisothiazolinon og er et konserveringsmiddel, der bruges til at forlænge holdbarheden af makeup produkter.

Vi anbefaler de, som har tendens til allergi, at undgå produkter med MI.

Bruger Nilens Jord fysisk- eller kemisk solfilter?

Et solfilter beskytter din hud mod de skadelige UV-stråler og kan forekomme i solcremer i to former; som fysiske og/eller kemiske filtre. De fysiske filtre (som også består af kemiske substanser), lægger sig oven på huden, hvor de beskytter ved at sprede og reflektere UV-strålerne. Denne type filter kan være svær at smøre ud og efterlader tit et hvidligt skær. De kemiske solfiltre virker ved at absorbere UV-strålerne og omdanne dem til varme. De anvendte solfiltre i Nilens Jords solcremer er udelukkende kemiske filtre. Filtrene er blevet udvalgte baseret på deres minimale risiko for at give allergi, og fordi de er blandt de mest miljøvenlige solfiltre.

Er Nilens Jords solcremer vandfaste?

Ja, alle vores solcremer er vandfaste. For at opretholde beskyttelsesfaktoren på din krop er det dog vigtigt at man husker at påføre mere af solcremen når du har badet, svedt eller tørret kroppen med et håndklæde eller lignende, selvom den er (meget) vandfast.

Generelle spørgsmål

Jeg har fortrudt mit køb, hvad gør jeg?

Har du fortrudt dit køb og ønsker at levere det tilbage, skal du hurtigst muligt (og seneste 14 dage efter modtagelsen) kontakte os. Skriv til vores kundeservice på info@nilensjord.dk. I din meddelelse skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Husk at anføre dit ordrenummer.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen.

Hvordan returnerer jeg en vare?

Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os besked, hvor det fremgår, at du ønsker at fortryde dit køb. Husk at oplyse dit ordrenr. Meddelelsen skal gives via henvendelse til kundeservice her eller på Info@nilensjord.dk

Du modtager en mail, der bekræfter, når vi har modtaget og behandlet din returordre og refunderet beløbet.

Ved returnering af dit køb til os, er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer. Nilens Jord modtager ikke pakker på efterkrav.

Hvor lang er jeres leveringstid?

Vi leverer din pakke på dit udvalgte leveringssted efter 1-3 arbejdsdage. Har du mod forventning ikke modtaget din pakke efter 5 arbejdsdage, kan du kontakte os på info@nilensjord.dk.

Du modtager en sms eller mail fra GLS med et track-nummer således, at du kan følge leveringen af din pakke.

Kan jeg annullere min ordre?

Du kan annullere din ordre ved at sende en mail til Kundeservice her, husk at oplyse dit ordrenummer.

Har du modtaget en ordrebekræftelse, er det dog ikke længere muligt at annullere din ordre. Her skal du tage imod pakken og returnere den senest 14 dage efter, at du har gjort os opmærksom på, at du ønsker at annullere ordren. Se yderligere under punktet; Jeg har fortrudt min ordre.

Hvor forhandles jeres produkter?

Har du behov for at prøve et produkt på din hud, kan du besøge en af vores forhandlere. Vores produkter forhandles i alle Matas butikker. Derudover kan du finde vores sortiment hos Magasin, Salling og i udvalgte Helsam butikker samt udvalgte websites.

Er der begrænsninger på hvor meget jeg må købe?

På nilensjord.dk kan du som privatperson maksimum købe 10 stk. af samme vare ad gangen. Dette for at modvirke videresalg til 3.part.

Kontakt os

Fandt du ikke svaret du ledte efter? Du kan altid kontakte os med spørgsmål vedrørende produkter, reklamationer eller noget helt tredje.

SKRIV ELLER RING TIL OS
VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1