Body Butter

399

Body Butter fra Nilens Jord er en effektiv fugtighedscreme, som giver en langvarig følelse af velvære på huden og virker genopbyggende og blødgørende.

Body Butter har en fed og cremet tekstur som hurtigt trænger ind i huden og efterlader den genopbygget og blød.

Body.. Læs mere

Indeholder ikke parfumer.
Vegan friendly.

DKK 249,00

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Body Butter fra Nilens Jord er en effektiv fugtighedscreme, som giver en langvarig følelse af velvære på huden og virker genopbyggende og blødgørende. Body Butter har en fed og cremet tekstur som hurtigt trænger ind i huden og efterlader den genopbygget og blød. Body Butter indeholder mandelolie, som har et naturligt indhold af vitamin A, B og E, der har plejende- og blødgørende egenskaber, samt provitamin B5 (også kaldet Panthenol) der virker genopbyggende på huden. Derudover indeholder Body Butter ekstrakt fra brunalgen Laminaria Ochroleuca, som har Anti-Age effekt, blandt andet ved at hjælpe stimuleringen af hudens egen kollagen og derved bidrager til en opstrammende effekt. Indholdet af Shea (vegetabilsk olie) virker fugtgivende på huden, så den forbliver elastisk samt smidig og ikke tørrer ud.

Anvendelse

Fordel Body Butter over hele kroppen og massér den let ind i huden. Lad cremen trænge ind i huden før du tager tøj på.

Anvend cremen dagligt eller efter behov.

200 ML

Ingredienser

Aqua, Olus Oil, Cetearyl Isononanoate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Cetearyl Olivate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Sorbitan Olivate, Butyrospermum Parkii Butter, Lanolin, Sorbitan Caprylate, Sodium Benzoate, Panthenol, Propanediol, Tocopherol, Benzoic Acid, Laminaria Ochroleuca Extract, Citric Acid, Avena Sativa Kernel Extract, Argania Spinosa Kernel Oil, Potassium Sorbate, Sorbic Acid.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1