Water Resistant Eyeliner – Bronze

177

Water Resistant Eyeliner Bronze har en lækker blød tekstur, der gør at den er nem at påføre. Den vandafvisende formulering gør, at den er langtidsholdbar og ikke løber ud.

Som ekstra har Water Resistant Eyeliner en skjult blyantspidser i bunden af stiften, så den altid er k.. Læs mere

Allergicertificeret.
Parfumefri.
Vegansk.

FARVER

DKK 129,95

Ikke på lager

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Water Resistant Eyeliner Bronze har en lækker blød tekstur, der gør at den er nem at påføre. Den vandafvisende formulering gør, at den er langtidsholdbar og ikke løber ud. Som ekstra har Water Resistant Eyeliner en skjult blyantspidser i bunden af stiften, så den altid er klar til brug.

Anvendelse

Luk gerne øjet en smule, og læg eyelineren helt tæt til vippekanten i lette strøg, ved blidt at løfte huden lige over øjenlåget med en finger. Start med at tegne stregen fra yderste øjenkrog og indad med en rolig hånd. For at fremhæve øjets form skal stregen være ultra fin i den indre øjenkrog og en smule tykkere i den yderste. Bruger du eyelineren på den våde kant, er det en fordel også at bruge en concealer under øjet, for at undgå at se mørk og træt ud.

For at skabe et blidt og naturligt look kan eyelineren tones med Nilens Jord Blending Brush.

Ingredienser

Isododecane, Synthetic Wax, Octyldodecanol, Vp/Eicosene Copolymer, Calcium Sodium Borosilicate, Mica, Trimethylsiloxysilicate, Candelilla Cera, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Tin Oxide, CI 77499, CI 77491, CI 77891.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1