Top Base Nail Polish

670

Top Base Nail Polish fra Nilens Jord er en gennemsigtig lak, som er et 2-i-1 produkt, der kan bruges som base coat under neglelak, top coat ovenpå neglelak eller begge dele.

Top Base lakken er med til at forlænge holdbarheden, samt styrke og beskytte neglelakken. Derudover .. Læs mere

Indeholder ikke parfumer.
Vegan friendly.

FARVE

DKK 110,00

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Top Base Nail Polish fra Nilens Jord er en gennemsigtig lak, som er et 2-i-1 produkt, der kan bruges som base coat under neglelak, top coat ovenpå neglelak eller begge dele. Top Base lakken er med til at forlænge holdbarheden, samt styrke og beskytte neglelakken. Derudover beskytter den mod misfarvninger fra neglelakken. Som resultat giver den et smukt, holdbart og forlængende shine til neglene. Lakken har en bred pensel med en lille runding, som er blød og fleksibel, hvilket gør lakken nem at påføre og fordele i et jævnt lag, så neglene efterlades med et flot ensartet finish.

Anvendelse

Påfør et lag lak, som base coat, og lad den tørre inden påføring af den ønskede neglelak. Når neglelakken er tør, påføres endnu et lag af den gennemsigtige lak som top coat, for at optimere holdbarheden og finishen på neglelakken.

Ingredienser

Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Etocrylene, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Polyvinyl Butyral.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1