Sun Protection Stick SPF50

976

Sun Protection Stick SPF 50 fra Nilens Jord er en meget vandfast solcreme med SPF 50 til læber, ører, næse og andre udsatte områder.Solcremen beskytter effektivt mod skadelige UVA- og UVB-stråler, som kan give solforbrændinger, pigmentpletter og for tidlig ældning af huden.

Læs mere

Allergicertificeret.
Parfumefri.

DKK 150,00

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Sun Protection Stick SPF 50 fra Nilens Jord er en meget vandfast solcreme med SPF 50 til læber, ører, næse og andre udsatte områder.Solcremen beskytter effektivt mod skadelige UVA- og UVB-stråler, som kan give solforbrændinger, pigmentpletter og for tidlig ældning af huden. Solcremen er tilsat algeekstrakt, som beskytter mod frie radikaler i huden, og indeholder Shea, der tilfører fugt og pleje til huden. Solcremen er ikke tilsat parfume og har derfor ikke nogen decideret duft andet end fra de aktive ingredienser. Derudover har solcremen en let cremet konsistens, der gør den nem at fordele, hurtigt bliver absorberet af huden og efterlader ikke huden fedtet. Et solfilter beskytter din hud mod skadelige UV-stråler. De anvendte solfiltre i Nilens Jord solcreme er udvalgt baseret på deres minimale risiko for at give allergi og fordi de er nogle af de mest miljøvenlige solfiltre der er, så du trygt kan bade i havet med omsorg for både din hud og miljøet.

Anvendelse

Påfør rigelig Sun Protection Stick SPF 50 ca. 20-30 min. og fordel jævnt før du skal ud i solen. Endvidere skal der anvendes rigeligt til kroppen og ansigtet, og du kan med fordel anvende Nilens Jord Body Sun Protection SPF 15 eller SPF 30 og Face Sun Protection SPF 30 eller 50, alt efter behov. For at opretholde beskyttelsesfaktoren, er det vigtigt, at påføre mere solcreme ofte og især når du har badet, svedt eller tørret dig med et håndklæde, også selvom solcremen er meget vandfast.

Hele solplejeserien kan anvendes af børn.

Følg altid brugsanvisningen på produktet ved brug.

Vi anbefaler at Kræftens Bekæmpelses solråd altid følges. Se mere på deres hjemmeside.

Obs: Solcreme kan plette på tekstiler og andre overflader.

 

Ingredienser

Dibutyl Adipate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cera Alba, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Hydrogenated Vegetable Oil, C18-36 Acid Triglyceride, Ethylhexyl Triazone, Diethylhexyl Butamido Triazone, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Caprylic/Capric Triglyceride, Shea Butter Ethyl Esters, Laminaria Ochroleuca Extract.

15 ML.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1