Stick Eyeshadow – Imagine

6201

Stick Eyeshadow Imagine fra Nilens Jord er en mat cremet øjenskygge, der er let at påføre og hverken smuldrer eller drysser. Den lyse beige nuance kan blendes og tones i uendelighed, lige fra et let dagslook til et mere let aftenlook. Farven er en god basenuance, den er nem at opb.. Læs mere

Allergicertificeret.
Parfumefri.
Vegansk.

DKK 135,00

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Stick Eyeshadow Imagine fra Nilens Jord er en mat cremet øjenskygge, der er let at påføre og hverken smuldrer eller drysser. Den lyse beige nuance kan blendes og tones i uendelighed, lige fra et let dagslook til et mere let aftenlook. Farven er en god basenuance, den er nem at opbygge i intensiteten og den kan bruges både alene eller i kombination med andre farver. Stiften kan let skrues op og ned, og den cremede konsistens gør den nem at blende.

Anvendelse

Øjenskyggen kan blendes med flere varianter af Pure Collection Eyeshadow pensler, alt efter hvilket udtryk du vil opnå. Ønskes et look med flere farver, kan Blending Brush fra Nilens Jord anvendes til at blende overgange sammen. Således opnår du et jævnt og naturligt look.

Har du begyndende fine linjer eller rynker omkring øjenpartiet, er en mat øjenskygge god til dig, da den ikke vil highlighte detaljer.

Ingredienser

Isododecane, Synthetic Wax, Trimethylsiloxysilicate, C10-18 Triglycerides, Isocetyl Stearate, Lauroyl Lysine, Tribehenin, C12-16 Alcohols, Disteardimonium Hectorite, Lecithin, Palmitic Acid, Methicone, Sorbitol/Sebacic Acid Copolymer Behenate, Propylene Carbonate, Talc, Tocopherol, Calcium Sodium Borosilicate, Mica, Tin Oxide, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499.
VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1