Stick Concealer – Vanilla

455

Stick Concealer Vanilla fra Nilens Jord er en korrigerende concealer stift til en meget lys hudtone, udviklet til at dække uensartet hud og små misfarvninger i ansigtet med en medium dækkeevne.

Concealeren er lækker cremet og formuleret med plejende og fugtgivende olivenoli.. Læs mere

Indeholder ikke parfumer.

FARVE

DKK 165,00

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Stick Concealer Vanilla fra Nilens Jord er en korrigerende concealer stift til en meget lys hudtone, udviklet til at dække uensartet hud og små misfarvninger i ansigtet med en medium dækkeevne. Concealeren er lækker cremet og formuleret med plejende og fugtgivende olivenolie og vitamin E. Den bløde konsistens, gør det nemt at fordele og arbejde med concealeren, og din hud efterlades med en blød finish.

Anvendelse

For at opnå det bedste resultat, kan du påføre concealeren direkte på huden og duppe forsigtigt med fingerspidserne eller en concealer pensel, som Nilens Jord Foundation og Concealer Brush.

Arbejd concealeren ind i huden med spidsen af penslen i lige strøg, på de ønskede områder, for at opnå en optimal dækkeevne.
Stick Concealeren kan bruges alene eller under makeup og du kan bruge den både før og efter foundation, alt efter hvad du foretrækker.

For at forlænge holdbarheden på concealeren og din øvrige makeup kan du med fordel bruges Nilens Jord Priming Mist eller Priming & Setting Loose før makeuppen lægges og efter makeuppen er lagt.

Ingredienser

Isononyl Isononanoate, Octyldodecanol, Synthetic Wax, Cera Alba, Glyceryl Ethylhexanoate/Stearate/Adipate, Copernicia Cerifera Cera, Mica, Polyamide-5, Cera Microcristallina, Silica, Olea Europaea Fruit Oil, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Talc, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1