Tilbud

Skin Velour Foundation – Maple

452

Skin Velour Foundation Maple fra Nilens Jord er en let og flydende, oliefri foundation til en lys-medium hudtone, med medium til høj dækkeevne, som giver en ensartet nuance i op til 8 timer.

Skin Velour Foundation er nem at arbejde med og blender naturligt ind i huden. Med .. Læs mere

Indeholder ikke parfumer.
Vegan friendly.

DKK 245,00 DKK 122,50

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Skin Velour Foundation Maple fra Nilens Jord er en let og flydende, oliefri foundation til en lys-medium hudtone, med medium til høj dækkeevne, som giver en ensartet nuance i op til 8 timer. Skin Velour Foundation er nem at arbejde med og blender naturligt ind i huden. Med denne foundation kan du opnå en jævn tone og mat finish i ansigtet. Formuleringen er tilsat fugtgivende hyaluronsyre og indeholder aktive ingredienser, der minnimere skinnende hud og gør desuden at porerne synes mindre.

Anvendelse

Massér din foundation let ind i huden med fingerspidserne eller med en foundation pensel fra Nilens Jord, som Angled Foundation Brush, der er specielt god til flydende foundation. Kom lidt foundation på penslen og påfør på de ønskede områder med blide og lange bevægelser for at bearbejde produktet ind i huden.

For optimal dækkeevne påføres foundation en smule ad gangen og bygges op, indtil den ønskede dækning opnås.

For at forlænge holdbarheden af din foundation kan du med fordel bruge Nilens Jord Priming Mist eller Priming & Setting Loose før makeuppen lægges og efter makeuppen er lagt.

Ingredienser

Dimethicone, Aqua, Isododecane, Cetyl Peg/Ppg 10/1 Dimethicone, Tribehenin, Butylene Glycol, Polymethyl Methacrylate, Dimethicone Crosspolymer, Hydrogenated Didecene, Polymethylsilsesquioxane, Glycerin, Sodium Gluconate, Silica Dimethyl Silylate, Talc, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Hexylene Glycol, Methicone, Potassium Sorbate, Sodium Dehydroacetate, Tocopheryl Acetate, Sodium Hyaluronate, Enantia Chlorantha Bark Extract, Hydrogen Dimethicone, Oleanolic Acid, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1