Silky Skin Foundation – Sand

565

Silky Skin Foundation Sand fra Nilens Jord er en cremet og fugtgivende foundation til en medium-mørk samt varm hudtone, med medium dækkeevne, der bidrager til glattere og finere tekstur i ansigtet.

Den lette konsistens er nem at påføre og efterlader din hud ensartet med en .. Læs mere

Indeholder ikke parfumer.
Vegan friendly.

FARVE

DKK 269,00

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Silky Skin Foundation Sand fra Nilens Jord er en cremet og fugtgivende foundation til en medium-mørk samt varm hudtone, med medium dækkeevne, der bidrager til glattere og finere tekstur i ansigtet. Den lette konsistens er nem at påføre og efterlader din hud ensartet med en jævn tone, som ser naturlig og silkeblød ud. Formuleringen indeholder Niacinamide (vitamin B3), som bidrager til en vital hud, og provitamin B5 der giver næring og beskyttelse til huden. Silky Skin Foundation kan bruges af alle hudtyper.

Anvendelse

Massér din foundation let ind i huden med fingerspidserne eller med en foundation pensel fra Nilens Jord, som Angled Foundation Brush, der er specielt god til flydende foundation. Kom lidt foundation på penslen og påfør på de ønskede områder med blide og lange bevægelser for at bearbejde produktet ind i huden.

For en optimal dækkeevne kan du påføre din foundation en smule ad gangen og bygge den op, indtil den ønskede dækning opnås.

For at forlænge holdbarheden af din foundation kan du med fordel bruge Nilens Jord Priming Mist eller Priming & Setting Loose før makeuppen lægges og efter makeuppen er lagt.

Ingredienser

Aqua, Shea butter Ethyl Esters, Cetearyl Alcohol, Olea Europaea Fruit Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Glyceryl Stearate, Canola Oil, Glycerin, Phenoxyethanol, Sodium Lauroyl Glutamate, Stearic Acid, Caprylyl Glycol, Panthenol, Niacinamide, Xanthan Gum, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Tocopherol, Citric Acid, CI 77891, CI 77492, CI 77499, CI 77491.

30 ML

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1