Shimmer Dust – Silver

7727

Shimmer Dust Silver fra Nilens Jord er et multifunktionelt mineralprodukt i pulverform, med en glitrende sølvfarvet effekt, som lyser makeuppen op med blot et enkelt strejf og skaber en spændende virkning.

Produktet kan anvendes både på øjenlåg, læber, kavalergang eller and.. Læs mere

Parfumefri.
Vegansk.

FARVE

DKK 135,00

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Shimmer Dust Silver fra Nilens Jord er et multifunktionelt mineralprodukt i pulverform, med en glitrende sølvfarvet effekt, som lyser makeuppen op med blot et enkelt strejf og skaber en spændende virkning. Produktet kan anvendes både på øjenlåg, læber, kavalergang eller andre steder, hvor du ønsker en smuk effekt og en lækker gnist på huden.

Anvendelse

Shimmer Dust kan påføres med flere varianter af makeup pensler, alt efter hvor du ønsker at bruge det, og hvilket udtryk du vil opnå.

For at maksimere holdbarheden på Shimmer Dust anbefaler vi, at du påfører en af Nilens Jord Primers inden pulveret lægges.

Ingredienser

Mica, Calcium Sodium Borosilicate, Boron Nitride, C8-12 Acid Triglyceride, Capryloyl Glycine, Undecylenoyl Glycine, Tin Oxide, CI 77891.

2 g

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1