Tilbud

Serum Combination Skin

443

Serum Combination Skin er et fugtgivende og reparerende serum der tilfører fugt og elasticitet til huden, samt optimerer effekten af den daglige ansigtscreme.

Serum Combination Skin har en let og cremet tekstur, som gør, at den nemt og hurtigt trænger ind i huden og efterla.. Læs mere

Indeholder ikke parfumer.
Vegan friendly.

DKK 320,00 DKK 256,00

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Serum Combination Skin er et fugtgivende og reparerende serum der tilfører fugt og elasticitet til huden, samt optimerer effekten af den daglige ansigtscreme. Serum Combination Skin har en let og cremet tekstur, som gør, at den nemt og hurtigt trænger ind i huden og efterlader ikke huden fedtet. Serummet indeholder sebum reducerende Sebocea® og beskyttende antioxidanter, for at balancere huden, så den hverken bliver tør eller fedtet.

Anvendelse

Massér serummet blidt ind i huden med cirkulære bevægelser. Når du masserer produktet ind i huden, sætter du gang i din blodcirkulation, og derved stimuleres cellerne.

Combination Skin Serum kan med fordel påføres dagligt på ren hud morgen og aften inden din øvrige hudpleje, for at optimere effekten af disse. Serummet kan med fordel kombineres med Nilens Jord Face Cream Combination Skin og Nilens Jord Eye Cream for en optimal pleje.

30 ML

Ingredienser

Aqua, Ethylhexyl Stearate, Glycerin, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Sodium Lauroyl Glutamate, Stearic Acid, Caprylyl Glycol, PEG-100 Stearate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Panthenol, Xanthan Gum, Fucus Spiralis Extract, Tetraselmis Chui Extract, Tocopherol, Citric Acid, Sodium Hydroxide.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1