Serum Anti Age

413

Serum Anti-Age fra Nilens Jord er et plejende og genopbyggende serum specielt udviklet til den modne hud. Den er samtidig med til at optimere effekten af din ansigtscreme.

Serummet har en let og cremet tekstur, der nemt og hurtigt trænger ind i huden uden at efterlade huden.. Læs mere

Indeholder ikke parfumer.
Vegan friendly.

DKK 350,00

Ikke på lager

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Serum Anti-Age fra Nilens Jord er et plejende og genopbyggende serum specielt udviklet til den modne hud. Den er samtidig med til at optimere effekten af din ansigtscreme. Serummet har en let og cremet tekstur, der nemt og hurtigt trænger ind i huden uden at efterlade huden fedtet. Serum Anti-Age indeholder rødalgeekstrakt, som er med til at tilføre fugt og fasthed til huden. Tilførslen af fugt til huden resulterer i, at huden bliver mere elastisk, og derved kan modvirke fine linjer og rynker.

Anvendelse

Anti-Age sera kan med fordel påføres dagligt på ren hud morgen og aften inden øvrig hudpleje for at forstærke effekten af disse. Tryk lidt serum ud på fingerspidserne og massér serummet blidt ind i huden med cirkulære bevægelser.

Serummet kan med fordel kombineres med Nilens Jord Face Cream Anti-Age om morgenen og Nilens Jord Night Cream Anti-Age om aftenen for en optimal pleje.

30 ML

Ingredienser

Aqua, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Canola Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Xylitylglucoside, Phenoxyethanol, Anhydroxylitol, Sodium Lauroyl Glutamate, Stearic Acid, Caprylyl Glycol, PEG-100 Stearate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Panthenol, Xylitol, Xanthan Gum, Cyanidium Caldarium Extract, Tocopherol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1