TilbudNyhed

Salt Water Spray

1201

Salt Water Spray fra Nilens Jord er en saltvandsspray, som fremhæver den naturlige struktur i håret. En perfekt vej til et vindstylet saltvandslook.

Indeholder plejende Pro-Vitamin B5 og fugtgivende Glycerin, der sørger for, at håret bevarer den naturlige fugtbalance.

<.. Læs mere

Indeholder ikke parfumer.
Vegan friendly.

DKK 129,00 DKK 99,00

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Salt Water Spray fra Nilens Jord er en saltvandsspray, som fremhæver den naturlige struktur i håret. En perfekt vej til et vindstylet saltvandslook. Indeholder plejende Pro-Vitamin B5 og fugtgivende Glycerin, der sørger for, at håret bevarer den naturlige fugtbalance. Produktet er udviklet uden parfume og er allergicertificeret. Således minimerer du risikoen for irritation af hovedbunden, der kan forårsages af parfume. Kan anvendes aflle hårtyper.

Anvendelse

Ryst flasken inden brug. Spray i vådt eller tørt hår, hvorefter håret krammes og eventuelt føntørres. Kan med fordel sprayes tæt ved hårrødderne for at give mere fylde.

Ingredienser

Aqua, Hydrolyzed Corn Starch, Glycerin, Magnesium Sulfate, Sodium Benzoate, Panthenol, Potassium Sorbate, Sodium Gluconate, Citric Acid.

150 ML.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1