Tilbud

Rose Gold – Powder Brush

129

Rose Gold Powder Brush fra Nilens Jord har en blød rund form specielt designet til at lægge en fejlfri pudder i ansigtet.

Powder Brush er en kompakt pensel med bløde hår. Penslen er stor og fyldig, hvilket gør den specielt god til pudder på de store flader i ansigtet.

<.. Læs mere

DKK 225,00 DKK 112,50

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Rose Gold Powder Brush fra Nilens Jord har en blød rund form specielt designet til at lægge en fejlfri pudder i ansigtet. Powder Brush er en kompakt pensel med bløde hår. Penslen er stor og fyldig, hvilket gør den specielt god til pudder på de store flader i ansigtet. Penslen er håndlavet med syntetiske hår, hvilket gør det nemt at opsamle produktet og derved opnå et perfekt resultat. De syntetiske hår er mere slidstærke end naturlige hår og er samtidig veganske. Det tykke træskaft skaber tyngde og ligger godt og stabilt i hånden, som gør brugen af penslen endnu nemmere.

Anvendelse

Kom lidt pudder på penslen og påfør det let over hele ansigtet, med cirkulære bevægelser for at bearbejde pudderet ind i huden og derved opnå en optimal dækkeevne. Ønsker du et mere let og naturligt udtryk, kan pudderet ”duppes” let på i stedet for.

Vask penslen regelmæssigt med lunket vand og en mild uparfumeret sæbe som Nilens Jord Hand Soap. Stryg altid penslen med hårene når den vaskes, og skyld den til vandet ikke længere får farve. Undgå at hårene bliver skæve ved ikke at presse dem ned i sæbevandet. Lad Penslen tørre naturligt ved at lægge den fladt på f.eks. et håndklæde.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1