Rose Gold – Mineral Foundation Brush

127

Rose Gold Mineral Foundation Brush fra Nilens Jord har en blød rund form med tætte og korte hår specielt designet til at lægge en løs Mineral Foundation.

Penslen kan nå ud i alle konturerne i ansigtet og sikrer en ensartet finish. Det lange kabuki skaft skaber tyngde og lig.. Læs mere

DKK 225,00

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Rose Gold Mineral Foundation Brush fra Nilens Jord har en blød rund form med tætte og korte hår specielt designet til at lægge en løs Mineral Foundation. Penslen kan nå ud i alle konturerne i ansigtet og sikrer en ensartet finish. Det lange kabuki skaft skaber tyngde og ligger godt i hånden, hvilket gør håndteringen af Mineral Foundation endnu nemmere. Penslen er håndlavet med syntetiske hår, hvilket gør det nemt at opsamle produktet og derved opnå et perfekt resultat. De syntetiske hår er mere slidstærke end naturlige hår og er samtidig veganske.

Anvendelse

Påfør produktet let over hele ansigtet, med cirkulære bevægelser for at bearbejde produktet ind i  huden og derved opnå en optimal dækkeevne. Ønsker du et mere let og naturligt udtryk kan produktet ”duppes” på i stedet for.

Vask penslen regelmæssigt med lunket vand og en mild uparfumeret sæbe som Nilens Jord Hand Soap. Stryg altid penslen med hårene når den vaskes, og skyld den til vandet ikke længere får farve. Undgå at hårene bliver skæve ved ikke at presse dem ned i sæbevandet. Lad Penslen tørre naturligt ved at lægge den fladt på f.eks. et håndklæde.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1