Tilbud

Rose Gold – Foundation Blending Brush

130

Rose Gold Foundation Blending Brush fra Nilens Jord er en rund pensel med en stor skrå overflade med ekstra tætte og korte hår specielt designet til at lægge en perfekt foundation.

Foundation Blending Brush er en kompakt pensel med bløde, korte hår. Penslen er skråt akskåre.. Læs mere

DKK 225,00 DKK 112,50

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Rose Gold Foundation Blending Brush fra Nilens Jord er en rund pensel med en stor skrå overflade med ekstra tætte og korte hår specielt designet til at lægge en perfekt foundation. Foundation Blending Brush er en kompakt pensel med bløde, korte hår. Penslen er skråt akskåret og fyldig, hvilket gør den specielt velegnet til påføring og blending af foundation. Den sikrer en ensartet makeup finish og kan nemt nå ud i alle konturerne af ansigtet. Penslen er håndlavet med syntetiske hår, hvilket gør det nemt at opsamle produktet og derved opnå et perfekt resultat. De syntetiske hår er mere slidstærke end naturlige hår og er samtidig veganske. Det tykke træskaft skaber tyngde og ligger godt og stabilt i hånden, som gør brugen af penslen endnu nemmere.

Anvendelse

Kom lidt foundation på penslen og påfør på de ønskede områder med blide lange bevægelser for at opnå en optimal dækkeevne.

Vask penslen regelmæssigt med lunket vand og en mild uparfumeret sæbe som Nilens Jord Hand Soap. Stryg altid penslen med hårene når den vaskes, og skyld den til vandet ikke længere får farve. Undgå at hårene bliver skæve ved ikke at presse dem ned i sæbevandet. Lad Penslen tørre naturligt ved at lægge den fladt på f.eks. et håndklæde.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1