Tilbud

Rose Gold – Foundation and Concealer Brush

132

Rose Gold Foundation & Concealer Brush fra Nilens Jord er en blød flad pensel med en tilspidset facon, der sikrer et ensartet makeup finish.

Foundation & Concealer Brush er en kompakt pensel med bløde hår. Penslen er er flad og bred, hvilket gør den specielt nem at .. Læs mere

DKK 195,00 DKK 97,50

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Rose Gold Foundation & Concealer Brush fra Nilens Jord er en blød flad pensel med en tilspidset facon, der sikrer et ensartet makeup finish. Foundation & Concealer Brush er en kompakt pensel med bløde hår. Penslen er er flad og bred, hvilket gør den specielt nem at bruge omkring øjenpartiet samt til foundation stifter. Penslen er håndlavet med syntetiske hår, hvilket gør det let at opsamle produktet og derved opnå et perfekt resultat. De syntetiske hår er mere slidstærke end naturlige hår og er samtidig veganske. Det tykke træskaft skaber tyngde og ligger godt og stabilt i hånden som gør brugen af penslen endnu nemmere.

Anvendelse

Kom lidt produkt på penslen og påfør det let med spidsen af penslen, med lige strøg, for at opnå en optimal dækkeevne.

Penslen er med dens flade og brede overflade også velegnet til påføring af Nilens Jord ansigtsmasker.

Vask penslen regelmæssigt med lunket vand og en mild uparfumeret sæbe som Nilens Jord Hand Soap. Stryg altid penslen med hårene når den vaskes, og skyld den til vandet ikke længere får farve. Undgå at hårene bliver skæve ved ikke at presse dem ned i sæbevandet. Lad Penslen tørre naturligt ved at lægge den fladt på f.eks. et håndklæde.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1