Tilbud

Rose Gold – Contouring Brush

128

Rose Gold Contouring Brush fra Nilens Jord er en blød pensel med en unik form, der følger ansigtets konturer og gør det nemt at lægge skygger i ansigtet med et konturprodukt eller at fremhæve ønskede ansigtstræk med en highlighter.

Penslen er håndlavet med syntetiske hår, h.. Læs mere

DKK 195,00 DKK 97,50

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Rose Gold Contouring Brush fra Nilens Jord er en blød pensel med en unik form, der følger ansigtets konturer og gør det nemt at lægge skygger i ansigtet med et konturprodukt eller at fremhæve ønskede ansigtstræk med en highlighter. Penslen er håndlavet med syntetiske hår, hvilket gør det nemt at opsamle produktet og derved opnå et perfekt resultat. De syntetiske hår er mere slidstærke end naturlige hår og er samtidig veganske. Det tykke træskaft skaber tyngde og ligger godt og stabilt i hånden, som gør brugen af penslen endnu nemmere.

Anvendelse

Påfør produktet på de ønskede områder med cirkulære- eller blide lange bevægelser alt efter hvilken effekt du vil opnå.

Vask penslen regelmæssigt med lunket vand og en mild uparfumeret sæbe som Nilens Jord Hand Soap. Stryg altid penslen med hårene når den vaskes, og skyld den til vandet ikke længere får farve. Undgå at hårene bliver skæve ved ikke at presse dem ned i sæbevandet. Lad Penslen tørre naturligt ved at lægge den fladt på f.eks. et håndklæde.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1