Tilbud

Rose Gold – Blush Brush

131

Rose Gold Blush Brush fra Nilens Jord er en blød pensel med en skrå form, der gør det nemt at lægge en fejlfri blush i både creme- og pudderform.

Blush Brush er en kompakt pensel med bløde, korte hår, der føles blide på huden. Det smalle runde hoved er skråt afskåret, og gø.. Læs mere

DKK 195,00 DKK 97,50

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Rose Gold Blush Brush fra Nilens Jord er en blød pensel med en skrå form, der gør det nemt at lægge en fejlfri blush i både creme- og pudderform. Blush Brush er en kompakt pensel med bløde, korte hår, der føles blide på huden. Det smalle runde hoved er skråt afskåret, og gør det let at definere ansigtet med lidt farve og stadig give et naturligt look. Penslen er håndlavet med syntetiske hår, hvilket gør det nemt at opsamle produktet og derved opnå et perfekt resultat. De syntetiske hår er mere slidstærke end naturlige hår og er samtidig veganske. Det tykke træskaft skaber tyngde og ligger godt og stabilt i hånden som gør brugen af penslen endnu nemmere.

Anvendelse

Kom lidt produkt på midten af penslen og påfør på de ønskede områder med blide lange bevægelser. Ønsker du et mere blidt udtryk, kan farven ”blendes” ud ved at lave cirkulære bevægelser.

Vask penslen regelmæssigt med lunket vand og en mild uparfumeret sæbe som Nilens Jord Hand Soap. Stryg altid penslen med hårene når den vaskes, og skyld den til vandet ikke længere får farve. Undgå at hårene bliver skæve ved ikke at presse dem ned i sæbevandet. Lad Penslen tørre naturligt ved at lægge den fladt på f.eks. et håndklæde.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1