Repair Balm

474

Repair Balm fra Nilens Jord er en plejende og fugtgivende salve, som er optimal til hudområder der kræver lidt ekstra pleje som f.eks. læber, tørre områder og neglebånd.

Repair Balm er en let og blød salve, der hurtigt trænger ind i huden og nærer og beskytter den.

S.. Læs mere

Allergicertificeret.
Parfumefri.
Vegansk.

DKK 135,00

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Repair Balm fra Nilens Jord er en plejende og fugtgivende salve, som er optimal til hudområder der kræver lidt ekstra pleje som f.eks. læber, tørre områder og neglebånd. Repair Balm er en let og blød salve, der hurtigt trænger ind i huden og nærer og beskytter den. Salven indeholder ingredienser, som Shea butter der har en blødgørende effekt. Indeholder mandelolie (Prunus Amygdalus Dulcis Olie) der bidrager til fugtbevaring, samt forstærker hudens naturlige elasticitet. Repair Balm indeholder også pro-vitamin B5, der er god til beskadiget hud og øger evnen til at hele.  

Anvendelse

Påfør en lille mængde af Repair Balm i et jævnt lag på det ønskede område. Gentag i løbet af dagen efter behov.

 

Ingredienser

Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Tocopherol, Panthenol, Linoleic Acid, Tocopheryl Acetate, Aqua, Oleic Acid, Palmitic Acid, Stearic Acid, Linolenic Acid, Citric Acid, Helianthus Annuus Seed Oil.

30 ML

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1