PURE COLLECTION – Sponge Applicator

883

Pure Collection Sponge Applicator fra Nilens Jord er en skumapplikator designet til at påføre øjenskygge på hele øjenlåget.

Sponge Applicator er en klassisk skumapplikator, der nemt giver en intens farvepigmentering af øjenskyggefarver. Spidsen af applikatoren kan med forde.. Læs mere

Vegansk.

   DBA_logo_2020_label_DK_nomineret.png

DKK 84,95

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Pure Collection Sponge Applicator fra Nilens Jord er en skumapplikator designet til at påføre øjenskygge på hele øjenlåget. Sponge Applicator er en klassisk skumapplikator, der nemt giver en intens farvepigmentering af øjenskyggefarver. Spidsen af applikatoren kan med fordel bruges til mindre detaljer f.eks. i øjenkrogen.

Anvendelse

Påfør makeuppen på de ønskede områder med blide lange- eller ”duppe” bevægelser for at opnå et perfekt resultat.

Vask penslen regelmæssigt med lunket vand og en mild uparfumeret sæbe som Nilens Jord Hand Soap. Stryg altid penslen med hårene når den vaskes, og skyld den til vandet ikke længere får farve. Undgå at hårene bliver skæve ved ikke at presse dem ned i sæbevandet. Lad Penslen tørre naturligt ved at lægge den fladt på f.eks. et håndklæde.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1