PURE COLLECTION – Precision Brush

189

Pure Collection Precision Brush Fra Nilens Jord er en lille pensel designet som en multipensel, der kan klare alle de små detaljer. Den er f.eks. perfekt til highlighter eller pudder omkring øjnene.

Precision Brush er en kompakt pensel med korte og bløde hår, der føles blid.. Læs mere

   DBA_logo_2020_label_DK_nomineret.png

DKK 140,00

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Pure Collection Precision Brush Fra Nilens Jord er en lille pensel designet som en multipensel, der kan klare alle de små detaljer. Den er f.eks. perfekt til highlighter eller pudder omkring øjnene. Precision Brush er en kompakt pensel med korte og bløde hår, der føles blide på huden. Penslen er rundt skåret, hvilket gør den velegnet til flere af ansigtets mindre detaljer f.eks. omkring øjne og næse. Penslen er håndlavet i en høj kvalitet med syntetiske hår, hvilket gør det nemt at opsamle produktet og derved opnå et perfekt resultat. De syntetiske hår er mere slidstærke end naturlige hår og er samtidig veganske.

Anvendelse

Påfør produktet på de ønskede områder med blide og lange bevægelser for at opnå et perfekt resultat.

Vask penslen regelmæssigt med lunket vand og en mild uparfumeret sæbe som Nilens Jord Hand Soap. Stryg altid penslen med hårene når den vaskes, og skyld den til vandet ikke længere får farve. Undgå at hårene bliver skæve ved ikke at presse dem ned i sæbevandet. Lad Penslen tørre naturligt ved at lægge den fladt på f.eks. et håndklæde.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1