PURE COLLECTION – Lip Brush

889

Pure Collection Lip Brush fra Nilens Jord er designet til at påføre læbeprodukter, og er med sit hylster nem og praktisk at have med i makeuppungen.

Lip Brush er en kompakt pensel med bløde, lange hår. De bløde hår gør det nemt at fordele og korrigere læbestiften, så et smu.. Læs mere

   DBA_logo_2020_label_DK_nomineret.png

DKK 55,00

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Pure Collection Lip Brush fra Nilens Jord er designet til at påføre læbeprodukter, og er med sit hylster nem og praktisk at have med i makeuppungen. Lip Brush er en kompakt pensel med bløde, lange hår. De bløde hår gør det nemt at fordele og korrigere læbestiften, så et smukt resultat opnås. Du kan også bruge læbepenslen til at ”blende” læbestift eller lipliner, så du får en mere blød og naturlig læbefarve. Penslen er håndlavet i en høj kvalitet med syntetiske hår, hvilket gør det nemt at opsamle produktet og derved opnå et perfekt resultat. De syntetiske hår er mere slidstærke end naturlige hår og er samtidig veganske.

Anvendelse

Låget tages af penslen og placeres på bunden, hvorefter penslen skubbes op. Dette skaber samtidigt en god længde på håndtaget. Kom lidt produkt på penslen og påfør på det ønskede område med blide lange bevægelser for at opnå et perfekt resultat.

Vask penslen regelmæssigt med lunket vand og en mild uparfumeret sæbe som Nilens Jord Hand Soap. Stryg altid penslen med hårene når den vaskes, og skyld den til vandet ikke længere får farve. Undgå at hårene bliver skæve ved ikke at presse dem ned i sæbevandet. Lad Penslen tørre naturligt ved at lægge den fladt på f.eks. et håndklæde.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1