PURE COLLECTION – Lash & Brow Brush

887

Pure Collection Lash & Brow Brush fra Nilens Jord er et 2-i-1 produkt specielt udviklet til at rede og forme bryn samt adskille øjenvipper, hvis de filtrer sammen efter påføring af mascara.

Børsten med de stive tykke hår, gør det let at rede og forme øjenbrynene. ”Kamme.. Læs mere

Vegansk.

   DBA_logo_2020_label_DK_nomineret.png

DKK 84,95

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Pure Collection Lash & Brow Brush fra Nilens Jord er et 2-i-1 produkt specielt udviklet til at rede og forme bryn samt adskille øjenvipper, hvis de filtrer sammen efter påføring af mascara. Børsten med de stive tykke hår, gør det let at rede og forme øjenbrynene. ”Kammen” er perfekt til at adskille vipperne, hvis de er filtret sammen under påføringen uden at miste effekten fra mascaraen. Penslen er håndlavet i en høj kvalitet med et skaft af asketræ og stive syntetiske hår. De syntetiske hår er mere slidstærke end naturlige hår og er samtidig veganske.

Anvendelse

Red brynene med børsten i en opadgående bevægelse indtil den rette form er opnået. Filtrer dine øjenvipper, redes vipperne blidt med ”kammen” fra vipperod til vippespids, indtil vipperne adskilles.

Øjenvippe extensions kan med fordel børstes hver dag, for at holde dem pæne i så lang tid som muligt.

Vask penslen regelmæssigt med lunket vand og en mild uparfumeret sæbe som Nilens Jord Hand Soap. Stryg altid penslen med hårene når den vaskes, og skyld den til vandet ikke længere får farve. Undgå at hårene bliver skæve ved ikke at presse dem ned i sæbevandet. Lad Penslen tørre naturligt ved at lægge den fladt på f.eks. et håndklæde.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1