PURE COLLECTION – Large Eyeshadow Brush

882

Pure Collection Large Eyeshadow Brush fra Nilens Jord har en bredde, der er designet til at påføre øjenskygge på hele øjenlåget.

Large Eyeshadow Brush er en kompakt pensel med bløde, korte men fyldige hår, der føles blide på huden. Penslens størrelse gør den god til at tone.. Læs mere

Vegansk.

   DBA_logo_2020_label_DK_nomineret.png

DKK 84,95

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Pure Collection Large Eyeshadow Brush fra Nilens Jord har en bredde, der er designet til at påføre øjenskygge på hele øjenlåget. Large Eyeshadow Brush er en kompakt pensel med bløde, korte men fyldige hår, der føles blide på huden. Penslens størrelse gør den god til at tone og ”fade” øjenskygge ud med, samtidig med at størrelsen gør det lettere både at lave fejlfrie overgange og mindre highlight detaljer. Penslen er håndlavet i en høj kvalitet med syntetiske hår, hvilket gør det nemt at opsamle produktet og derved opnå et perfekt resultat. De syntetiske hår er mere slidstærke end naturlige hår og er samtidig veganske.

Anvendelse

Påfør makeuppen på de ønskede områder med blide lange- eller ”duppe” bevægelser for at opnå et perfekt resultat.

Vask penslen regelmæssigt med lunket vand og en mild uparfumeret sæbe som Nilens Jord Hand Soap. Stryg altid penslen med hårene når den vaskes, og skyld den til vandet ikke længere får farve. Undgå at hårene bliver skæve ved ikke at presse dem ned i sæbevandet. Lad Penslen tørre naturligt ved at lægge den fladt på f.eks. et håndklæde.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1