PURE COLLECTION – Foundation & Concealer Brush

183

Pure Collection Foundation & Concealer Brush fra Nilens Jord har en perfekt størrelse til nemt at påføre en flot foundation samt concealer.

Foundation & Concealer Brush er en kompakt pensel med bløde og lange hår, der føles blide på huden. Penslen er flad og bred, h.. Læs mere

Vegansk.

   DBA_logo_2020_label_DK_nomineret.png

DKK 150,00

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Pure Collection Foundation & Concealer Brush fra Nilens Jord har en perfekt størrelse til nemt at påføre en flot foundation samt concealer. Foundation & Concealer Brush er en kompakt pensel med bløde og lange hår, der føles blide på huden. Penslen er flad og bred, hvilket gør den specielt nem at bruge omkring øjenpartiet samt til foundation stifter. Penslen er håndlavet i en høj kvalitet med syntetiske hår, hvilket gør det nemt at opsamle produktet og derved opnå et perfekt resultat. De syntetiske hår er mere slidstærke end naturlige hår og er samtidig veganske.

Anvendelse

For at opnå en optimal dækkeevne, kan du komme lidt produkt på penslen og arbejd det ind i huden med spidsen af penslen i lige strøg.

Penslen er med dens flade og brede overflade også velegnet til påføring af Nilens Jord ansigtsmasker.

Vask penslen regelmæssigt med lunket vand og en mild uparfumeret sæbe som Nilens Jord Hand Soap. Stryg altid penslen med hårene når den vaskes, og skyld den til vandet ikke længere får farve. Undgå at hårene bliver skæve ved ikke at presse dem ned i sæbevandet. Lad Penslen tørre naturligt ved at lægge den fladt på f.eks. et håndklæde.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1