PURE COLLECTION – Fan Brush

888

Pure Collection Fan Brush fra Nilens Jord er en pensel udviklet med en hårlængde, der gør den perfekt til at lægge highlighter samt fjerne uønskede makeuprester efter påføring af øjenskygge, f.eks. under øjet.

Fan Brush er en mindre kompakt pensel med bløde, lange hår, der .. Læs mere

   DBA_logo_2020_label_DK_nomineret.png

DKK 60,00

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Pure Collection Fan Brush fra Nilens Jord er en pensel udviklet med en hårlængde, der gør den perfekt til at lægge highlighter samt fjerne uønskede makeuprester efter påføring af øjenskygge, f.eks. under øjet. Fan Brush er en mindre kompakt pensel med bløde, lange hår, der føles blide på huden. Penslen er håndlavet i en høj kvalitet med syntetiske hår, hvilket gør det nemt at opsamle produktet og derved opnå et perfekt resultat. De syntetiske hår er mere slidstærke end naturlige hår og er samtidig veganske. Vendes penslen på siden kan den bruges til en mild contouring.

Anvendelse

Påfør makeuppen på de ønskede områder med blide lange bevægelser for at opnå et perfekt resultat.

Vask penslen regelmæssigt med lunket vand og en mild uparfumeret sæbe som Nilens Jord Hand Soap. Stryg altid penslen med hårene når den vaskes, og skyld den til vandet ikke længere får farve. Undgå at hårene bliver skæve ved ikke at presse dem ned i sæbevandet. Lad Penslen tørre naturligt ved at lægge den fladt på f.eks. et håndklæde.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1