Nyhed

PURE COLLECTION – Bronzing Brush

191

Pure Collection Bronzing Brush fra Nilens Jord er specielt designet til at lægge en perfekt bronzer. Det bløde fyldige børstehoved, gør det nemt at definere ansigtet, præcis som du ønsker. Penslen er også velegnet til at lægge blush, for et mere naturligt look.

Penslen er h.. Læs mere

DKK 175,00

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Pure Collection Bronzing Brush fra Nilens Jord er specielt designet til at lægge en perfekt bronzer. Det bløde fyldige børstehoved, gør det nemt at definere ansigtet, præcis som du ønsker. Penslen er også velegnet til at lægge blush, for et mere naturligt look. Penslen er håndlavet i en høj kvalitet med syntetiske hår, hvilket gør det let at opsamle produktet og derved opnå et perfekt resultat. De syntetiske hår er mere slidstærke end naturlige hår og er samtidig veganske.

Anvendelse

Påfør bronzeren på de ønskede områder som f.eks. kindbenene, med blide og lange bevægelser, for at opnå et perfekt resultat.

Vask penslen regelmæssigt med lunkent vand og en mild uparfumeret sæbe som Nilens Jord Hand Soap. Stryg altid penslen med hårene når den vaskes, og skyld den til vandet ikke længere får farve. Undgå at hårene bliver skæve ved ikke at presse dem ned i sæbevandet. Lad penslen tørre naturligt ved at lægge den fladt på f.eks. et håndklæde.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1