PURE COLLECTION – Angled Foundation Brush

185

Pure Collection Angled Foundation Brush fra Nilens Jord er en pensel designet til nemt at påføre flydende foundation.

Angled Foundation Brush er en meget kompakt pensel med bløde hår, som føles blide på huden. Penslen er fyldig og skråt akskåret, hvilket gør den specielt ve.. Læs mere

Vegansk.

   DBA_logo_2020_label_DK_nomineret.png

DKK 169,95

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Pure Collection Angled Foundation Brush fra Nilens Jord er en pensel designet til nemt at påføre flydende foundation. Angled Foundation Brush er en meget kompakt pensel med bløde hår, som føles blide på huden. Penslen er fyldig og skråt akskåret, hvilket gør den specielt velegnet til påføring af foundation omkring øjne og næsefløj. Penslen er håndlavet i en høj kvalitet med syntetiske hår, hvilket gør det nemt at opsamle produktet og derved opnå et perfekt resultat. De syntetiske hår er mere slidstærke end naturlige hår og er samtidig veganske.

Anvendelse

Kom lidt foundation på penslen og påfør på de ønskede områder med blide og lange bevægelser for at opnå en optimal dækkeevne.

Ønsker du at skabe kontur, kan Angled Foundation penslen også bruges til dette, ved let at strejfe penslen over de områder af ansigtet som ønskes fremhævet.

Vask penslen regelmæssigt med lunket vand og en mild uparfumeret sæbe som Nilens Jord Hand Soap. Stryg altid penslen med hårene når den vaskes, og skyld den til vandet ikke længere får farve. Undgå at hårene bliver skæve ved ikke at presse dem ned i sæbevandet. Lad Penslen tørre naturligt ved at lægge den fladt på f.eks. et håndklæde.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1