PURE COLLECTION – Angled Brush

884

Pure Collection Angled Brush fra Nilens Jord er med sine skrå og flade hår designet til at påføre øjenskygge præcist og sikkert. Den kan med fordel også bruges både til eyeliner og brynprodukter.

Angled Brush er en meget kompakt pensel med korte, faste hår, som samtidig er .. Læs mere

Vegansk.

   DBA_logo_2020_label_DK_nomineret.png

DKK 80,00

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Pure Collection Angled Brush fra Nilens Jord er med sine skrå og flade hår designet til at påføre øjenskygge præcist og sikkert. Den kan med fordel også bruges både til eyeliner og brynprodukter. Angled Brush er en meget kompakt pensel med korte, faste hår, som samtidig er fleksible. Disse egenskaber gør det nemt at lave præcise og små detaljer. Den skrå afskæring gør penslen perfekt til at lægge både våd og tør eyeliner. Penslen er håndlavet i en høj kvalitet med syntetiske hår, hvilket gør det nemt at opsamle produktet og derved opnå et perfekt resultat. De syntetiske hår er mere slidstærke end naturlige hår og er samtidig veganske.

Anvendelse

Påfør produktet på de ønskede områder med blide og lange bevægelser for at opnå et perfekt resultat.

Den skrå vinkel på penslen gør at den også egner sig godt til brynprodukter, som Nilens Jord Brow Pomade.

Vask penslen regelmæssigt med lunket vand og en mild uparfumeret sæbe som Nilens Jord Hand Soap. Stryg altid penslen med hårene når den vaskes, og skyld den til vandet ikke længere får farve. Undgå at hårene bliver skæve ved ikke at presse dem ned i sæbevandet. Lad Penslen tørre naturligt ved at lægge den fladt på f.eks. et håndklæde.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1