Priming & Setting Mist

274

Priming & Setting Mist fra Nilens Jord er en fugtgivende mist med agurkeekstrakt og Betaine, der binder og tilfører fugt til huden, og samtidig hjælper med at forlænge holdbarheden af makeuppen.

Indholdet af Beatine bidrager til at opretholde hudens naturlige collagen, .. Læs mere

Allergicertificeret.
Parfumefri.
Vegansk.

DKK 159,95

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Priming & Setting Mist fra Nilens Jord er en fugtgivende mist med agurkeekstrakt og Betaine, der binder og tilfører fugt til huden, og samtidig hjælper med at forlænge holdbarheden af makeuppen. Indholdet af Beatine bidrager til at opretholde hudens naturlige collagen, som gør huden elastisk og smidig. Agurkeekstrakt medvirker til at lindre irritationer i huden og reducerer hævelser. Priming & Setting Mist kan med fordel bruges før foundation og anden makeup, samt efterfølgende for at give makeuppen et mere holdbart resultat.

Anvendelse

Påfør den fugtgivende spray under makeuppen for at sikre en fugtet base, og igen efter makeuppen er lagt. Pump lidt primer op i luften og lad den ”regne ned ” i dit ansigt. Således lægger makeuppen sig pænere og holder længere.

Ingredienser

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Pentylene Glycol, Glycerin, Betaine, Sodium PCA, Hydroxypropyl Methylcellulose, Cucumis Sativus Fruit Extract, Saccharide Isomerate, Sodium Levulinate, p‑Anisic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Spirulina Platensis Extract, Sodium Citrate.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1