Pretty Lips – Merlot

947

Pretty Lips Merlot fra Nilens Jord er en plejende læbefarve med en rødbrun farve, som er nem at påføre og efterlader læberne bløde med et smukt resultat.

Læbefarven indeholder vitamin E og Shea butter, som er plejende og nærende og holder på læbernes naturlige blødhed og fu.. Læs mere

Indeholder ikke parfumer.

FARVE

DKK 145,00

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Pretty Lips Merlot fra Nilens Jord er en plejende læbefarve med en rødbrun farve, som er nem at påføre og efterlader læberne bløde med et smukt resultat. Læbefarven indeholder vitamin E og Shea butter, som er plejende og nærende og holder på læbernes naturlige blødhed og fugtighed. En diskret farve opnås med ét enkelt strøg – perfekt til et naturligt og let hverdagslook.  

Anvendelse

Påfør læbefarven på rene læber til det ønskede look opnås. Læbefarven fordeler sig glat og jævnt med et enkelt lag.

Ingredienser

Polybutene, Octyldodecanol, Diisostearyl Malate, Pentaerythrityl Tetraisostearate, VP/Hexadecene Copolymer, Polyethylene, Mica, Ricinus Communis Seed Oil, Cera Microcristallina, Behenyl Beeswax, Stearyl Beeswax, Butyrospermum Parkii Butter, Phenoxyethanol, Butyrospermum Parkii Butter Unsaponifiables, Tocopheryl Acetate, Lecithin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, CI 77891, CI 77492, CI 15850, CI 42090, CI 77491, CI 77499.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1