Oil free Eye Makeup Remover

394

Oil-Free Eye Makeup Remover fra Nilens Jords er et mildt og plejende renseprodukt, der nænsomt og effektivt renser den sarte hud omkring øjenområdet uden at udtørre eller irritere huden.

Produktet indeholder pro-vitamin B5 som har en plejende- og beskyttende effekt, samt en.. Læs mere

Allergicertificeret.
Parfumefri.
Vegansk.

DKK 150,00

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Oil-Free Eye Makeup Remover fra Nilens Jords er et mildt og plejende renseprodukt, der nænsomt og effektivt renser den sarte hud omkring øjenområdet uden at udtørre eller irritere huden. Produktet indeholder pro-vitamin B5 som har en plejende- og beskyttende effekt, samt en dybdegående fugtevne. Den oliefri øjenmakeupfjerner er god for beskadiget hud og øger hudens evne til at hele igen. Indholdet af agurkeekstrakt (Cucumis Sativus Extract), har en yderst beroligende effekt på huden og fungerer som en antioxidant, der beroliger hudirritation og lindre hævet hud. Indholdet af ingrediensen Sodium PCA er enestående til at opretholde hudens fugtbalance, elasticitet og smidighed, som er vigtige parametre for at udsætte ældning af huden. Den skånsomme øjenmakeupfjerne kan anvendes af alle hudtyper, og huden efterlades ren, fugtet og plejet. Oplagt til at fjerne vandfast mascara og kan anvendes på eyelash extensions. Ønsker du en makeupfjerner med olie, så prøv vores Eye Makeup Remover.

Anvendelse

Fordel Oil-Free Eye Makeup Remover på en vatrondel og hold henover øjnene  i 3-5 sekunder og fjern derefter resterende makeup indtil øjenpartiet er rent. Skal ikke vaskes af og kan bruges både morgen og aften.

Kan også bruges til lash extensions.

Afslut med at påføre øvrig ansigtspleje. Vi anbefaler at du bruger Nilens Jord Eye Cream NO. 446, for at beskytte og pleje dit øjeområde.

 

Ingredienser

Aqua, Pentylene Glycol, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Betaine, Polyglyceryl-6 Caprylate/Caprate, Polyglyceryl-4 Laurate/Sebacate, Glycerin, Sodium PCA, Cucumis Sativus Fruit Extract, Sodium Levulinate, Panthenol, Citric acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

125 ML

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1