Nail Polish – Pearly Pinkies

6613

Nail Polish Pearly Pinkies fra Nilens Jord er en sart lyserød neglelak med perlemorseffekt og god holdbarhed samt dækkeevne. Perlemorseffekten er med til at give dine negle et fint og feminint udtryk, som er velegnet til både hverdag og fest.

Lakkens brede pensel er afrunde.. Læs mere

Parfumefri.
Vegansk.

FARVE

DKK 110,00

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Nail Polish Pearly Pinkies fra Nilens Jord er en sart lyserød neglelak med perlemorseffekt og god holdbarhed samt dækkeevne. Perlemorseffekten er med til at give dine negle et fint og feminint udtryk, som er velegnet til både hverdag og fest. Lakkens brede pensel er afrundet, blød og fleksibel, hvilket gør lakken nem at påføre og fordele i et jævnt lag, så neglene efterlades med et flot ensartet og fejlfri finish, og ser både elegante og velplejet ud.  

Anvendelse

Ryst neglelakken inden brug, så farvepigmenterne i lakken bliver fordelte. For et flot resultat skal lakken påføres i tynde lag. Ønsker du en heldækkende farve, anbefaler vi, at du lægger to lag af lakken. Sørg for at første lag er tørt, inden du lægger andet lag. For en perfekt lakering må lakken ikke røre neglebåndet, så læg lakken ca. 1 mm fra neglebåndet.

Du kan med fordel anvende Nilens Jord Top Base Coat før og efter neglelakken, for at forlænge holdbarheden, da den er med til at styrke og beskytte neglelakken.

Ingredienser

Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Mica, Stearalkonium Bentonite, Acrylates Copolymer, N-Butyl Alcohol, Etocrylene, Diacetone Alcohol, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Phosphoric Acid, Tin Oxide, Polyvinyl Butyral, CI 77891, CI 77491, CI 19140.

11 ML

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1