Mono Eyeshadow – Pearly Brown

613

Mono Eyeshadow Pearly Brown fra Nilens Jord er en øjenskygge med en blid perlemorseffekt i en mørkebrun farve, som ligger let og elegant på øjenlåget og giver en smuk, diskret shimmer finish.

Denne mørkebrune øjenskygge er højt pigmenteret, hvilket gør den nem at opbygge i .. Læs mere

Allergicertificeret.
Parfumefri.

FARVE

DKK 155,00

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Mono Eyeshadow Pearly Brown fra Nilens Jord er en øjenskygge med en blid perlemorseffekt i en mørkebrun farve, som ligger let og elegant på øjenlåget og giver en smuk, diskret shimmer finish. Denne mørkebrune øjenskygge er højt pigmenteret, hvilket gør den nem at opbygge i farveintensiteten, og kan både bruges alene eller i kombination med andre farver. Ønsker du at kombinere farver, er denne farve god at have i globelinjen, så du kan skabe et mere intenst look. Øjenskyggens tekstur gør den nem at blende og arbejde med, så du opnår et naturligt udtryk.

Anvendelse

Øjenskyggen kan påføres med flere varianter af Eyeshadow pensler, alt efter hvilket udtryk du vil opnå. Ønskes et look med flere farver, kan en Blending Brush fra Nilens Jord anvendes til at blende overgangene sammen. Således får du et jævnt og naturligt look. Er ønsket en stærkere farveintensitet, kan du bruge en fugtet pensel eller en Sponge Applicator fra Nilens Jord.

For at maksimere holdbarheden på øjenskyggen anbefaler vi, at du påfører Eye Primer fra Nilens Jord inden øjenmakeuppen lægges.

Har alderen sat sig i huden på øjenlåget er det en god idé at undgå øjenskygger med perlemorseffekt, da den lysreflekterende effekt fra perlemoren fremhæver rynker. Brug i stedet for Nilens Jord Matt øjenskygger.

Ingredienser

Ingredients: Talc, Mica, Dimethicone, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Zinc Stearate, Polybutene, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Hexylene Glycol, Tin Oxide, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Glyceryl Oleate, Citric Acid, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 75470, CI 77007.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1