Mono Eyeshadow – Metallic Lilac

647

Mono Eyeshadow Metallic Lilac fra Nilens Jord er en øjenskygge med glittereffekt i en mørkelilla farve, som ligger let og elegant på øjenlåget og giver en smuk, intens shimmer finish.

Farven Metallic Lilac er højt pigmenteret, hvilket gør den nem at opbygge i farveintensite.. Læs mere

Allergicertificeret.
Parfumefri.

FARVER

DKK 169,95

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Mono Eyeshadow Metallic Lilac fra Nilens Jord er en øjenskygge med glittereffekt i en mørkelilla farve, som ligger let og elegant på øjenlåget og giver en smuk, intens shimmer finish. Farven Metallic Lilac er højt pigmenteret, hvilket gør den nem at opbygge i farveintensiteten, og den kan både bruges alene eller i kombination med andre farver. Ønsker du et look med flere øjenskyggefarver, kan du med fordel bruge denne øjenskygge i globelinjen, for at give en intens farve og dybde. Det er vigtigt, at du får blendet farven godt ind, så der er blide overgange. Øjenskyggens tekstur gør den nem at blende og arbejde med, så du opnår et naturligt udtryk.  

Anvendelse

Øjenskyggen kan påføres med flere varianter af Eyeshadow pensler, alt efter hvilket udtryk du vil opnå. Ønskes et look med flere farver, kan en Blending Brush fra Nilens Jord anvendes til at blende overgangene sammen. Således får du et jævnt og naturligt look. Er ønsket en stærkere farveintensitet, kan du bruge en fugtet pensel eller en Sponge Applicator fra Nilens Jord.

For at maksimere holdbarheden på øjenskyggen anbefaler vi, at du påfører Eye Primer fra Nilens Jord inden øjenmakeuppen lægges.

Ingredienser

Mica, Synthetic Fluorphlogopite, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Talc, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Hexylene Glycol, Magnesium Myristate, Tin Oxide, CI 77891, CI 77491, CI 77499, CI 75470, CI 77510.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1