Mono Eyeshadow Matt Havana

6305

Mono Eyeshadow Matt havana fra Nilens Jord er en matt øjenskygge i en flot lysebrun farve, som ligger let og elegant på øjenlåget og giver en smuk, mat finish.

Farven er højt pigmenteret, hvilket gør den nem at opbygge i farveintensiteten, og kan bruges i farvekombinationer.. Læs mere

Allergicertificeret.
Parfumefri.

FARVER

DKK 169,95

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Mono Eyeshadow Matt havana fra Nilens Jord er en matt øjenskygge i en flot lysebrun farve, som ligger let og elegant på øjenlåget og giver en smuk, mat finish. Farven er højt pigmenteret, hvilket gør den nem at opbygge i farveintensiteten, og kan bruges i farvekombinationer, såvel som alene. Ønsker du at kombinere flere farver, er denne farve god at have i globelinjen, så du kan skabe et mere intenst look. Øjenskyggens tekstur gør den nem at blende og arbejde med, så du opnår et naturligt udtryk. Har du begyndende fine linjer og rynker omkring øjenpartiet, er en mat øjenskygge god til dig, da den ikke vil highlighte detaljer.

Anvendelse

Øjenskyggen kan påføres med flere varianter af Eyeshadow pensler, alt efter hvilket udtryk du vil opnå. Ønskes et look med flere farver, kan en Blending Brush fra Nilens Jord anvendes til at blende overgangene sammen. Således får du et jævnt og naturligt look. Er ønsket en stærkere farveintensitet, kan du bruge en fugtet pensel eller en Sponge Applicator fra Nilens Jord.

For at maksimere holdbarheden på øjenskyggen anbefaler vi, at du påfører Eye Primer fra Nilens Jord inden øjenmakeuppen lægges.

Ingredienser

Talc, Mica Polymethyl Methacrylate, Silica, Dimethicone, Triethoxycaprylylsilane, Diisostearyl Malate, Hexyl Laurate, Caprylyl Glycol, Zinc Stearate, Phenoxyethanol, Hexylene Glycol, Maltodextrin, CI 77891, CI 77492, CI 77499, CI 77491, CI 75470.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1