Tilbud

Moisturising Mask

414

Moisturising Mask fra Nilens Jord er en opfriskende gel-maske der tilfører fugt og næring til huden.

Gel-masken har en let og blød tekstur, som gør den nem at påføre og den føles opfriskende og behagelig på huden.

Masken indeholder hyaluronsyre og naturlige biosakkar.. Læs mere

Allergicertificeret.
Parfumefri.
Vegansk.

DKK 150,00 DKK 120,00

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Moisturising Mask fra Nilens Jord er en opfriskende gel-maske der tilfører fugt og næring til huden. Gel-masken har en let og blød tekstur, som gør den nem at påføre og den føles opfriskende og behagelig på huden. Masken indeholder hyaluronsyre og naturlige biosakkarider som binder fugten i huden for at opretholde en naturlig fugtbalance. Masken er velegnet til alle hudtyper.

Anvendelse

Påfør masken i et jævnt lag på ren hud, undgå øjenområdet. Massér den blidt ind i huden og lad den sidde i 5-20 minutter, eller natten over. Vaskes af med lunkent vand.

Vi anbefaler at du afslutter med at påføre din øvrige ansigtspleje. Du kan med fordel anvende den 1-2 gange om ugen for en afbalanceret og næret hud.

Ingredienser

Aqua, Glycerin, Olea Europaea Fruit Oil, Propanediol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Squalane, Butyrospermum Parkii Butter, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Chondrus Crispus, Cyanidium Caldarium Extract, Caprylyl Glycol, Betaine, Sodium Ascorbyl Phosphate, Biosaccharide Gum-1, Xanthan Gum, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Phenoxyethanol, Tocopherol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

50 ML

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1