Mineral Foundation Loose – Pecan

517

Mineral Foundation Loose Pecan fra Nilens Jord er en luksuriøs foundation i løs pudderform til en lys samt neutral hudtone. Den har en medium dækkeevne, og efterlader din hud med en smuk og naturlig glød.

Den løse Mineral Foundation udligner hudens farveforskelle og skønhed.. Læs mere

Indeholder ikke parfume.
Vegan friendly.

FARVE

DKK 275,00

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Mineral Foundation Loose Pecan fra Nilens Jord er en luksuriøs foundation i løs pudderform til en lys samt neutral hudtone. Den har en medium dækkeevne, og efterlader din hud med en smuk og naturlig glød. Den løse Mineral Foundation udligner hudens farveforskelle og skønhedsfejl, dækker rødme og efterlader huden smuk og ensartet. Den unikke formel har et højt indhold af naturlige mineraler, og ligger sig blødt på huden. Mineral Foundation Loose kan anvendes af alle hudtyper.

Anvendelse

Dyp en pensel, som Nilens Jord Flat Cut Brush, ned gennem nettet for at opfange produktet. Påfør pudderet let over hele ansigtet med cirkulære bevægelser for at arbejde produktet ind i huden og derved opnå en optimal dækkeevne. Ønsker du et mere let og naturligt udtryk, kan pudderet ”duppes” på i stedet for.

Påfør en smule foundation ad gangen og byg op, indtil den ønskede dækning opnås.

For at forlænge holdbarheden af din foundation kan du med fordel bruge Nilens Jord Priming Mist eller Priming & Setting Loose før makeuppen lægges og efter makeuppen er lagt.

Ingredienser

Mica, Zea Mays Starch, Caprylic/Capric Triglyceride, Zinc Stearate, Silica, Capryloyl Glycine, Undecylenoyl Glycine, Tin Oxide, CI 77163, CI 77492, CI 77491, CI 77499, CI 77742, CI 77891.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1