Mineral Foundation Compact – Fawn

592

Mineral Foundation Compact Fawn fra Nilens Jord er en luksuriøs foundation i fast pudderform til en medium samt varm hudtone, som giver huden en smuk naturlig glød med en medium dækkeevne.

Den kompakte Mineral Foundation udligner hudens farveforskelle og skønhedsfejl, dække.. Læs mere

Allergicertificeret.
Parfumefri.
Vegansk.

Costume favoritvinder2019

NUANCER

I tvivl om hvilken farve der passer dig?

DKK 299,95

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Mineral Foundation Compact Fawn fra Nilens Jord er en luksuriøs foundation i fast pudderform til en medium samt varm hudtone, som giver huden en smuk naturlig glød med en medium dækkeevne. Den kompakte Mineral Foundation udligner hudens farveforskelle og skønhedsfejl, dækker rødme og efterlader huden smuk og ensartet. Den unikke formel har et højt indhold af naturlige mineraler, og lægger sig blødt på huden. Mineral Foundation Compact kan bruges af alle hudtyper.

Anvendelse

For en optimal dækkeevne kan du bruge den medfølgende svamp eller en pensel som Nilens Jord Flat Cut Brush. Arbejd lidt foundation på penslen og påfør det let over hele ansigtet, med cirkulære bevægelser for at bearbejde produktet ind i huden. Ønsker du et mere let og naturligt udtryk, kan foundation ”duppes” på i stedet for.

Påfør en smule foundation ad gangen og byg op indtil den ønskede dækning opnås.

For at forlænge holdbarheden af din foundation kan du med fordel bruge Nilens Jord Priming Mist eller Priming & Setting Loose før makeuppen lægges og efter makeuppen er lagt.

Ingredienser

Mica, Zea Mays Starch, Caprylic/Capric Triglyceride, Zinc Stearate, Silica, Capryloyl Glycine, Undecylenoyl Glycine, Tin Oxide, CI 77163, CI 77492, CI 77491, CI 77499, CI 77742, CI 77891.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1