Mineral Bronzing Powder Loose Matt – Terra

508

Mineral Bronzing Powder Loose Matt Terra fra Nilens Jord er en matteret, mellem til mørk farvet bronzer i en løs pudderform, som giver huden en smuk naturlig glød.

Den løse pudderform gør bronzeren nem at påføre, og fremhæver din egen kulør, så du får en fin glød og udstrål.. Læs mere

Allergicertificeret.
Parfumefri.
Vegansk.

FARVE

DKK 260,00

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Mineral Bronzing Powder Loose Matt Terra fra Nilens Jord er en matteret, mellem til mørk farvet bronzer i en løs pudderform, som giver huden en smuk naturlig glød. Den løse pudderform gør bronzeren nem at påføre, og fremhæver din egen kulør, så du får en fin glød og udstråling. Formuleringen er mineralbaseret og beriget med ægte turmalin mineral, der giver en smuk glød og en blød og behagelig følelse på huden. Mineral Bronzing Powder Loose Matt Terra kan anvendes af alle hudtyper og er specielt god til uren hud eller til hud med mange fine linjer, da den matterende effekt ikke fremhæver disse.

Anvendelse

For at lægge en fejlfri bronzer, kan du med fordel påføre bronzeren med en pensel, som Nilens Jord Bronzer pensel.

Kom lidt bronzer på midten af penslen og påfør på de ønskede områder med blide og lange bevægelser.

For at lægge en naturlig bronzer, startes der hvor sollyset naturligt danner skygger i ansigtet, som under kindbenene, langs hårgrænsen og tindingerne og ved kæbelinjen.

Start altid med lidt bronzer på penslen og arbejd derefter med intensiteten, indtil det ønskede resultat opnås. Farven på bronzeren bør ikke være mere end et par toner mørkere end ens egen hudtone.

Ingredienser

Kaolin, Mica, Phenoxyethanol, Silica, Lauroyl Lysine, Tocopheryl Acetate, Dehydroacetic Acid, Tourmaline, CI 77492, CI 77491, CI 77499, CI 77742, CI 77007.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1