Mattifying Primer

255

Mattifying Primer fra Nilens Jord er en let primer perfekt til dig, hvis hud har tendens til at blive olieret eller skinnende i løbet af dagen. Primeren gør huden mat og hjælper med at danne et perfekt underlag for en holdbar makeup.

Niacinamide hjælper med at absorbere ove.. Læs mere

Indeholder ikke parfumer.
Vegan friendly.

DKK 199,00

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Mattifying Primer fra Nilens Jord er en let primer perfekt til dig, hvis hud har tendens til at blive olieret eller skinnende i løbet af dagen. Primeren gør huden mat og hjælper med at danne et perfekt underlag for en holdbar makeup. Niacinamide hjælper med at absorbere overskydende sebum og reducerer de skinnende områder i ansigtet, så makeuppen forbliver intakt hele dagen.

Anvendelse

Kom lidt primer på fingerspidsen eller en Nilens Jord Foundation & Concealer Brush. Påfør Mattifying Primer på de skinnende områder i ansigtet, inden makeuppen lægges. Påfør med fordel primeren i t-zonen (fra hagen, op over næsen og panden), der hvor huden har tildens til at skinne mest.

Ingredienser

Ingredients: Dimethicone, Isododecane, Aqua, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Niacinamide, Disteardimonium Hectorite, Talc, Phenoxyethanol, Propylene Carbonate, Sodium Dehydroacetate, Hydrogen Dimethicone, Aluminum Hydroxide, Tropolone, CI 77891.

25 ML.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1