Tilbud

Loose Bronzing Powder Matt

507

Mineral Bronzing Powder Loose Matt fra Nilens Jord er en matteret bronzer i en løs pudderform, som giver huden en smuk naturlig glød. Den løse pudderform gør bronzeren nem at påføre, og fremhæver din egen kulør, så du får en fin glød og udstråling. Kan anvendes af alle hudtyper og.. Læs mere

DKK 250,00 DKK 125,00

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Mineral Bronzing Powder Loose Matt fra Nilens Jord er en matteret bronzer i en løs pudderform, som giver huden en smuk naturlig glød. Den løse pudderform gør bronzeren nem at påføre, og fremhæver din egen kulør, så du får en fin glød og udstråling. Kan anvendes af alle hudtyper og er specielt god til uren hud eller til hud med mange fine linjer, da den matterende effekt ikke fremhæver disse.

Anvendelse

For at lægge en fejlfri bronzer, kan du med fordel påføre bronzeren med en pensel, som Nilens Jord Bronzer pensel.

Kom lidt bronzer på midten af penslen og påfør på de ønskede områder med blide og lange bevægelser.

For at lægge en naturlig bronzer, startes der hvor sollyset naturligt danner skygger i ansigtet, som under kindbenene, langs hårgrænsen og tindingerne og ved kæbelinjen.

Start altid med lidt bronzer på penslen og arbejd derefter med intensiteten, indtil det ønskede resultat opnås. Farven på bronzeren bør ikke være mere end et par toner mørkere end ens egen hudtone.

Ingredienser

Talc, Dimethicone, Magnesium Stearate, Silica, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Dehydroacetic Acid, Sorbic Acid, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77742, CI 77007.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1