Lipstick Silky – Spice

730

Lipstick Silky Spice fra Nilens Jord er en prisvindende læbestift i en brunlig nuance med orange undertoner, hvilket giver et flot farvespil på læberne.

Læbestiften indeholder jojobaolie, som har en beroligende og fugtgivende effekt på læberne, og den let cremede tekstur gø.. Læs mere

Indeholder ikke parfumer.

FARVE

DKK 165,00

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Lipstick Silky Spice fra Nilens Jord er en prisvindende læbestift i en brunlig nuance med orange undertoner, hvilket giver et flot farvespil på læberne. Læbestiften indeholder jojobaolie, som har en beroligende og fugtgivende effekt på læberne, og den let cremede tekstur gør det nemt at lægge den ensartet. Læbestiften indeholder også et udvalg af plante- og bivoks, der giver følelsen af, at læberne er bløde og velplejet.  

Anvendelse

Påfør læbestiften på rene læber til det ønskede look opnås. Farven fordeler sig glat og jævnt med et enkelt lag, som kan friskes op i løbet af dagen.

For et smukkere look, kan du bruge vores Lip Scrub inden påføring af læbestiften.

Ingredienser

Simmondsia Chinensis Seed Oil, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Candelilla Cera, Octyldodecanol, Mica, Copernicia Cerifera Cera, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Cera Alba, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Caprylic/Capric Triglyceride, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 15850, CI 45410, CI 77499.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1