Lipstick Sheer – Flamingo

758

Lipstick Sheer Flamingo fra Nilens Jord er en prisvindende læbestift i en fin, dyp lyserød farve med en let perlemorseffekt. Dette giver et flot og naturligt look og et mere diskret farvespil til læberne.

Læbestiften indeholder jojobaolie, som har en beroligende og fugtgive.. Læs mere

Indeholder ikke parfumer.

FARVE

DKK 165,00

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Lipstick Sheer Flamingo fra Nilens Jord er en prisvindende læbestift i en fin, dyp lyserød farve med en let perlemorseffekt. Dette giver et flot og naturligt look og et mere diskret farvespil til læberne. Læbestiften indeholder jojobaolie, som har en beroligende og fugtgivende effekt på læberne og den let cremede tekstur, gør det nemt, at lægge den ensartet. Læbestiften indeholder også et udvalg af plante- og bivoks, der giver følelsen af, at læberne er bløde og velplejet.  

Anvendelse

Påfør læbestiften på rene læber til det ønskede look opnås. Farven fordeler sig glat og jævnt med et enkelt lag, som kan friskes op i løbet af dagen.

Ingredienser

Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Dimer Dilinoleyl Dimer Dilinoleate, Mica, Candelilla Cera, Cera Alba, Copernicia Cerifera Cera, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Aluminum Hydroxide, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Caprylic/Capric Triglyceride, Tin Oxide, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850, CI 45410.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1