Tilbud

Lipstick Sheer – Coral

799

Lipstick Sheer Coral fra Nilens Jord er en prisvindende læbestift i en fin, sart koralfarve, som giver et flot og diskret farvespil på læberne med et naturligt udtryk.

Læbestiften indeholder jojobaolie, som har en beroligende og fugtgivende effekt på læberne og den let crem.. Læs mere

Indeholder ikke parfumer.

DKK 165,00 DKK 82,50

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Lipstick Sheer Coral fra Nilens Jord er en prisvindende læbestift i en fin, sart koralfarve, som giver et flot og diskret farvespil på læberne med et naturligt udtryk. Læbestiften indeholder jojobaolie, som har en beroligende og fugtgivende effekt på læberne og den let cremede tekstur, gør det nemt, at lægge den ensartet. Læbestiften indeholder også et udvalg af plante- og bivoks, der giver følelsen af, at læberne er bløde og velplejet.

Anvendelse

Påfør læbestiften på rene læber til det ønskede look opnås. Farven fordeler sig glat og jævnt med et enkelt lag, som kan friskes op i løbet af dagen.

Ingredienser

Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Dimer Dilinoleyl Dimer Dilinoleate, Candelilla Cera, Mica, Cera Alba, Copernicia Cerifera Cera, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Caprylic/Capric Triglyceride, Tin Oxide, Synthetic Fluorphlogopite, CI 77891, CI 77492, CI 45410.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1