Lash Curler

817

Nilens Jord Lash Curler former dine naturlige vipper i en blød opadgående bue med en enkel “tryk og slip”-funktion, så øjet synes større. Lash Curler’en er af rustfrit stål med silikone puder og designet i en mat sort farve. Øjenvippebukkeren anvendes inden du påfører mascaraen ve.. Læs mere

DKK 130,00

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Nilens Jord Lash Curler former dine naturlige vipper i en blød opadgående bue med en enkel “tryk og slip”-funktion, så øjet synes større. Lash Curler’en er af rustfrit stål med silikone puder og designet i en mat sort farve. Øjenvippebukkeren anvendes inden du påfører mascaraen ved at lægge et blidt tryk på vipperne. Undgå et for stort tryk, da dette kan forårsage skade på vipperne. Udskift silikonepuderne, hvis de er revnet eller på anden vis ødelagte. Anvendelse af øjenvippebukkeren med beskadiget polstring kan forårsage skade på vipperne.

Anvendelse

Øjenvippebukkeren anvendes inden du påfører mascaraen ved at lægge et blidt tryk på vipperne. Undgå et for stort tryk, da dette kan forårsage skade på vipperne.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1