Intense repair

477

Intense Repair fra Nilens Jord er en multifunktionel salve med ekstra plejende og fugtgivende egenskaber. Med salven sikrer du optimal beskyttelse og pleje af hudområder, der kræver lidt ekstra opmærksomhed som f.eks. sprukne læber, tørre områder, neglebånd mv.

Intense Repa.. Læs mere

Allergicertificeret.
Parfumefri.

DKK 129,00

- +

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Intense Repair fra Nilens Jord er en multifunktionel salve med ekstra plejende og fugtgivende egenskaber. Med salven sikrer du optimal beskyttelse og pleje af hudområder, der kræver lidt ekstra opmærksomhed som f.eks. sprukne læber, tørre områder, neglebånd mv. Intense Repair indeholder mandel- og jojobaolie med et naturligt indhold af vitamin A, B og E, som har blødgørende og plejende egenskaber. Desuden indeholder den Shea butter, som har en fugtgivende effekt på huden. Intense Repair er vandafvisende.  

Anvendelse

Påfør en lille mængde af Intense Repair i et jævnt lag på områder, der kræver lidt ekstra pleje. Gentag i løbet af dagen efter behov.

15 ML

Ingredienser

Lanolin, Butyrospermum Parkii Butter, Hydrogenated Vegetable Oil, C10-30 Cholesterol/Lanosterol Esters, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Cera Alba, Hydrogenated Dimer Dilinoleyl/Dimethylcarbonate Copolymer, Tocopheryl Acetate, Citric Acid.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1